615987-507 Nike Wmns Nike Free 5.0+ Shield

615987-507 Nike Wmns Nike Free 5.0+ Shield
boyner.com.tr fiyatı 172,25
morhipo.com fiyatı  172,25 TL
Nike, Bayan Koşu ve Antreman Spor Ayakkabısı
Model Adı : 615987-507 Nike Wmns Nike Free 5.0+ Shield
Nike Free serisi spor ayakkabılar derin esneklik özellikleriyle ayağın doğal hareketlerini engellemeyen sanki çıplak ayakla koşuyormuş hissi veren tasarıma sahip. Nike ayakkabı üretim teknolojisi normal ayakkabılar ile ayakta çalışmayan kasların çalışmasını sağlayan spor ayakkabı Nike Free serisini geliştirdiler. Çünkü bilimsel gerçekler çıplak ayak ile koşanların ayaklarının daha güçlü olduğunu ortaya çıkarmıştı. Bu keşfeden bilim adamlarının gerçekliğini Nike mühendisleri ayak sağlığına uygun en iyi ayakkabıyı üreterek tanıttı. Bu safyamızda ayağa çıplak ayak hissi veren en doğal spor ayyakabısı Nike Wmns Nike Free 5.0+ Shield modelinin resmini sunuyoruz.
Nike Spor Ayakkabı Modelleri 2014
Profil: yalınayak hareketten ilham alınarak yumuşak bir koşu için koruma ve yastıklama özelliği sağlarken, ayağın doğal hareket alanını maksimum düzeye getirecek şekilde tasarlanmıştır.
Saya: hafif file kumaş, dinamik flywıre ve ayakla uyumlu iç astar, ayağın doğal hareketine uyum sağlayan esnek ve aynı zamanda ayağı sıkıca saran bir saya ortaya çıkarır.
Orta taban: phylon orta tabandaki esnek oluklar ayağın her yöne doğal bir şekilde hareket etmesine olanak verir.
Taban: orta tabandaki phylon malzeme, stratejik şekilde yerleştirilen kauçuk çıkıntılarla birlikte dayanıklılık, minimalist bir görünüm ve hafiflik sağlar.